Home / Nieuws / Feest Rogues MC Almere 10 jarig bestaan groot succes

Feest Rogues MC Almere 10 jarig bestaan groot succes

10493Afgelopen zaterdag 1 oktober was het dan zover Rogues MC chapter Almere vierde haar 10 jarig bestaan. Er waren veel bevriende motorclubs aanwezig en er werd volop gevierd.

Rogues MC Almere is ontstaan uit HDC Almere. Een aantal leden van Rogues Opmeer die wel zin hadden in een avontuur en dat HDC Almere wou omvormen tot een waar  Rogues MC Chapter.
Op 22 Oktober 2006 is het ontstaan van Rogues MC Almere een feit !
Moeder Chapter Rogues Opmeer bestaat al sinds 1979 en is 1 van de oudste en bekendste  1% MC van Nederland. Met absoluut een eigen identiteit.  Brotherhood , Bouwen en het Rijden door heel Europa op de eigenbouw choppers zijn de grootste kenmerken van de Rogues.
Rogues MC Leden rijden mooie choppers  zelf gebouwd en of met de hulp van onze Brothers uit Opmeer, Ook de motoren die er voor een leek standaard uitzien, zijn verre van standaard.
Rogues MC Almere is een klein,maar sterk Chapter ,we hebben  geen haast om te groeien.  Want kwaliteit gaat boven kwantiteit. Pas je er bij, dan pas je er bij. De Brotherhood en saamhorigheid staat bij ons voor alles. Onze clubavond is vrijdagavond, Draag je ons en onze brotherhood een warm hart bij, en ben je in de buurt, kom dan gerust langs, welkom!
Almere, the big city Chapter, De brotherhood is getting bigger !

Bekijk dit ook eens

Koop Rogues MC Support Wear

Ben je een fan van het echte chopper gevoel, rijdt je graag rond op je ...