Home / Nieuws / Koop Rogues MC Support Wear

Koop Rogues MC Support Wear

Ben je een fan van het echte chopper gevoel, rijdt je graag rond op je chopper en wil je ook nog eens goed gekleed gaan, koop dan de Rogues MC support kleding vanuit onze shop. Het is heel eenvoudig en makkelijk te bestellen, een kind kan de was doen.

Rogues Mc draagt het echte biker gevoel uit en is een van de oudste MC’s binnen Nederland.

Wij rijden choppers maar zijn niet expliciet een chopper club wel dragen wij de eigenbouw uit en zijn ontzettende fans van choppers.

Wat koop je als je Rogues support wear in huis haalt? Kwaliteit en degelijkheid de shirts bijvoorbeeld zijn gemaakt van goede stof, dus het is aan jou om het in echte chopperstijl te laten slijten, Ride um like you stole it.

Als je iets besteld vanuit de online shop geef duidelijk je maat aan en de hoeveelheid die je wenst te bestellen, ook de kleur aangeven is wel makkelijk. Wil je een shirt in een afwijkende maat dan staat aangegeven bestellen, vermeld dit en wij gaan kijken of wij je kunnen helpen.

Wij hebben regelmatig acties en kortingen of leuke pakketten die je kunt samenstellen, informeer dus gerust naar de prijzen etc.

Bij elke bestelling via de webshop, hebben wij voor je een gratis pakketje stickers, zolang de actie loopt.

 

Bekijk dit ook eens

Feest Rogues MC Almere 10 jarig bestaan groot succes

Afgelopen zaterdag 1 oktober was het dan zover Rogues MC chapter Almere vierde haar 10 ...